kursus, forløb

Kender du det der med at stå i et vadested hvor du ikke rigtig kommer nogle vegne. Hver gang du prøver ranner du panden mod en mur og står så ved det samme udgangspunkt IGEN?

Så er du nået rigtig langt, du har nu fundet en af dine mønstre på hvordan du handler i dit liv og du har også fundet ud af at det ikke virker. Du er ”Klar til forandring” det er et rigtig godt sted at stå for nu er du klar til at gøre noget ved dit problem.

Lad mig komme med et eksempel:

Du er på arbejde og ind kommer du i det bedste humør hele dagen ser perfekt ud og du har glædet dig rigtig meget til at få en masse fra hånden. Ind møder også en af dine kollegaer og du ved bare med dig selv at nu bliver der ballade det kan du se på hende og sådan er det for resten også altid når i 2 mødes om morgenen, så bliver der ballade.
Men ikke i dag fordi du er blevet opmærksom på dit mønster over for din kollega, så i dag beslutter du dig for at gøre noget andet f.eks. kommer med en kop kaffe, spørger til de nye bukser eller siger HEJ på en ny og fri måde. Desværre går det ikke som planlagt, i ryger lige tilbage i jeres gamle mønster og WUPTI er der spændinger i luften igen.

Det her der lige er sket, er at du har opdaget en af dine egne mønstre, og de kan være svære at bryde alene.
Du har gjort op med dig selv at du er ”Klar til forandring” og vil ændre dit liv hvor du bestemmer hele vejen.

Mit online forløb hedder:

Jeg ved hvad jeg skal

Vil du have min hjælp?

Hele forløbet tager udgangspunkt i dig, dvs. det er ikke din bedste veninde, ven eller kollega der skal ændres, det er måden hvor på du går ud i verdenen. Alt personlig udvikling handler om sig selv ikke de andre, det er også ok fordi du er ”klar til forandring”.

Forløbet er online, det vil sige du kan gå til det når det passer dig, og du vil have mulighed for at bruge det så længe du vil.
Du modtager 3 mails som hver er et modul fra 1. til 3. med 1 uges mellemrum. I de mails er der links med videofilm og arbejdshæfter som du skal printe ud.

Jeg ved hvad jeg skal, er et online forløb på 3 moduler.

Du bliver medlem af en lukket Facebook gruppe, her vil jeg besvare på alle de spørgsmål der kommer, du er også meget velkommen til at skrive dine oplevelser undervejs. Det mest fantastiske er at der er personer i gruppen som allerede har gennemført dette online forløb som også kan komme med deres hjælp. Vi hjælpe hinanden alle sammen

Til alle videofilm vil der være et arbejdshæfte hvor filmen evt. kan blive underbygget med flere ord men det vigtigste er at du har mulighed for at samle alle dine notater i disse arbejdshæfter.

Jeg anbefaler at du sætter 1 time af pr. modul i god ro og harmoni, det skal være tid som du giver til dig selv. Du vil sikkert også opdage under vejs at du går og pusler med emnerne imellem modulerne, jeg gør det f.eks. når jeg er ude at gå, når jeg sover og når jeg kører bil.

Modul 1

Mange af os mister retning i vores liv, det kan give udtryk i at vi hele tiden er lidt gnavne, sure men mest af alt vi er ikke helt glade. På modul 1 skal du arbejde med hvordan du får skabt retning i din hverdag men også får styr på dine langsigtet mål.
Jeg vil give dig 2 spændende værktøjer at arbejde med samt arbejdshæfter at gå ombord i.

Nå vi bliver voksne sker der somme tider noget med os, vi har en masse erfaring med fra vores unge år og vi tror det er den fulde sandhed. Det er nogen gange sker med os det er at vi holder op med at drømme stort måske fordi vi har gjort os nogle erfaringer om at det alligevel ikke kan betale sig.

Modul 2

Det næste modul nr. 2 vil jeg fortælle dig lidt om Walt Disney og om hvordan han altid lod sine drømme få næring. Han sagde engang noget i retningen af at hvis det er en drøm kan det blive sandt.
For at skabe nye muligheder i dit liv vil vi sammen med Walt Disney prøve at skabe nye løsninger på dine drømme. Ved hjælp af et spændende værktøj.

Og få at få mere tid vil det også hjælpe lidt hvis du kan sortere i dine relationer, du skal se lidt på om dine relationer er nærende eller tærende i en spændende metode.
I alt 2 nye spændende tilgange til dit.

Modul 3

Jeg tror og ved at du har alle de ressourcer der skal til for at nå dit mål. Derfor er det vigtig at du får fundet alle dine ressourcer til at udleve dine mål og drømme og det vil ske på modul 3. Her vil du få en gennemgang af et yderst magtfuldt værktøj og her vil jeg fører dig fra A til å.

Du vil også få styr på hvorfor du ikke skal vælge kvik fiks frem fra små skrid i dit liv. Det vil så spændende at høre fra dig og hvad du syntes at jeg næsten ikke kan vente.

#1 Bonus

Film om hvordan du kan sorterer i dine nærende og tærende relationer 

#2 Bonus

Handler om at vælge imellem kvik fiks og små skridt i dit liv 

retning raffcoaching

Vil du gerne læs mere?

Vil du gerne læse og lære mere om dig selv?

Få mine 10 spændende muligheder til større glæde i DIT liv. Du skriver dig samtidig op på mit nyhedsbrev, hvor du vil modtage mails om, hvordan din hverdag bliver sjovere og nemmere.

[mc4wp_form id="1052"]