IMG_7030Inden jeg gik i gang med mit forløb hos RaffCoaching

Da jeg læste om RaffCoachings åbningstilbud, blev jeg tiltrukket, da det handlede om at tabe sig – og det var præcis det jeg havde behov for. Da jeg kom i gang med forløbet startede det med at handle om at tabe sig, men hurtigt drejede fokus sig over på brugen af væktøjer, og ikke kun til at tabe sig, men til at håndtere op og nedture i alle sammenhæng – til at holde fokus og til at komme videre når man har mødt modstand. Super gode værktøjer til alle former for problemstillinger.

Naturen, at være udendørs

Det er tommelfingeren op. Jeg føler frihed. Jeg skal ikke forholde mig til omgivelserne, jeg kan hele tiden se noget der er rart og velkendt at se på. Det føles fredfyldt.

Nævn de gode ting

Stærke værktøjer

Dybde

Ro/ balance

Hvordan er forandringen inde i dig?

Jeg har fundet ro i min situation og værktøjer til at arbejde videre med.

 

I fremtiden kunne jeg godt bruge hjælp til:

Jævnlige gåture med snak om de aktuelle problemstillinger, som kan ændre sig løbende

Således renskrevet af Alicia Raff for Camilla den sidste gang i forløbet en mørk aften ved Spanager