JULEKALENDER: 24 dage, hvor du OPPER dit mindset – & dit salg

Raffcoaching logo

Det Selvkærlige Retreat

Retreat til kvinder, der trænger til en opladning

4 selvkærlige dage, hvor du skaber en plan, som erstatter pres med frihed og overskud.

Dato: Afventer
Sted: Afventer

Retreat brunch
Retreat strandudsigt

I en travl hverdag som selvstændig, kan du have svært ved at sætte tid af til at få samling på alle de nye idéer, store tanker, mål og retning.

Den ene dag tager den anden. Igen og igen må du konstatere, at det projekt som måske skal danne rammen om din fremtidige omsætning, bliver udskudt på ny.

Det Selvkærlige Retreat får du mål og retning på din forretning. Du får sat afgrænset tid til fokus og fordybelse i de smukke rammer på Sjælland (sted er ved at blive forhandlet, men det er helt sikkert værd at vente på).

Sammen med en lukket skare af deltagere, som ligesom dig prioriterer fokus og fordybelse højt, får du ny inspiration, sparring, netværk og tid til refleksion.

Kunne det her være dig?

Den gode nyhed er, at du:

Det her kommer du hjem med:

Er dette retreat noget for dig?

Sådan foregår det:

Glem alt om opvask, vasketøj og rengøring i 4 dage. Her er der fokus på fordybelse og coaching i lækker omgivelser og med massere af hjerterum.

Har udover vil der stå en Goodie-bag klar til dig, når du kommer frem til [hotel/kursuscenter].

Alicia fra Raffcoaching profilbillede

Din værtinde Alicia Raff - Din selvværdscoach

Jeg har selv gået vejen

Jeg har erfaring fra mere end 2000 coaching sessioner, hvor jeg har coachet mine klienter gennem mit gennemprøvede og helt unikke forløb, som jeg også selv er gået igennem.

De sidste 2 år som selvstændig har samtidig været med en fuld booket kalender, og en virkelig god omsætning.

Efter Det Selvkærlige Retreat

Fordel nr. 1 - Din forretning

Vil du gå hjem med en plan for det næste år. Du vil vide, hvor din forretning er på vej hen, og det er dig, der bestemmer. Du vi bruge dit overskud og din energi på det, der gør din forretning sund og stærk med større indkomst.

Fordel nr. 2 - Dig selv

Ved du, hvordan du vender en dårlig uge til en fantastisk uge på mindre end en time. Du vil tilvælge positive og glade mennesker omkring dig. Du vil have viden, redskaber og overskud til at sige NEJ på det rigtige sted. – Du vil ikke spille lille mere.

Fordel nr. 3 - Dit netværk

Dit professionelle netværk er udbygget med nye og anerkendende personer. Nu har du et støttende netværk omkring dig.

Din pris for at lade batterierne op, få overskud til hverdagens strabadser og en plan for mere frihed og overskud frem for pres?

9.750,- + moms.

Dato: Afventer
Sted: Afventer

Skriv dig op og bliv den første til at få direkte besked, når næste retreat er klar.

Spørgsmål & svar

Ja, det kan du sagtens! Jeg glæder mig til at lære dig og din forretning at kende!

Når vi er på Det Selvkærlige Retrat, bliver der tid til at netværke, så ALLE er klar over, hvad ALLE laver! Her vil vi skabe så dybe relationer, at vi vil stå stærkt i hinandens netværk, når vi fremover skal anbefale nogen i hinandens brancher.

Alle som er med på Det Selvkærlige Retreat får mulighed for at komme indhold i den Goodie Bag, der venter alle deltagere. På den måde får du introduceret din business for de andre, hvis du har lyst.

Ofte er det fordi de ønsker at arbejde på at tjener penge eller tjene flere penge i din forretning. De får ikke sat sig ned for at finde den rigtige løsning som virker for dem, men som de godt ved ville være en god investering i tid og for deres forretning.

Der er også flere, som har brug for en timeout for at mærke godt efter, hvad næste skridt skal være, og hvilken retning de skal gå. Det Selvkærlige Retreat er perfekt til at få ro og sparring til at tænke store tanker og lande dem igen.

For nogle handler det også om en investering i deres brand, så alle os på Det Sekvkærlige Retreat, kender til hinandens brand og produkter, når vi er taget hjem.

Prøv at forestille dig:

  • Hvad er det du gerne vil opnå med din forretning?
  • Hvad er rigtig godt lige nu i din forretning?
  • Hvad vil du gerne have mere af?
  • Hvem kan hjælpe dig i dit netværk for at komme derhen?