[siteorigin_widget class=”FT_Widget_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”FT_Widget_Heading”][/siteorigin_widget]

Naturen er for mig (Alicia Raff) helt fantastisk

Naturen er fantastisk, når jeg (Alicia Raff) bevæger mig rundt i naturen føler jeg mig lykkelig og fri og det er uanset om det er sommer, vinter, forår eller efterår.
Når jeg er udenfor i naturen, føler jeg med det samme mere ro i min krop i form af lettere vejrtrækning og et mere glad og friere sind.
Jeg får lettere tilgang til mine positive tanker.
Luften er frisk og ny og fyldt af ny energi.
Lige meget hvor jeg er kan jeg altid finde noget smukt at se uden forbehold og mening, det er helt enkelt smukt.

Naturen på stranden

Strandens natur bruger jeg til at sidde og fordybe og mediterer ved bølgernes bevægelse. Her bliver jeg afstresset af den monotome lyd og bevægelse af bølgerne. Her finder jeg en indre ro og bliver ofte bedre til at lytte til mine egne behov. Når det blæser og stormer kan det hjælpe at tage til stranden når man har brug for at råbe og skrige, det er en fantastisk modvægt til negativ energi.

Naturen i og omkring skoven

Skoven bliver også brugt flittigt, her er læ og store flotte træer, man kan læne sig op af. Jeg drømmer og får en indre ro. I skoven kan jeg altid finde et flot billede eller indtryk som gør mig glad og nysgerrig.

Naturen i og omkring åbne vidder

Ved strand, mark og sø kan øjet gå på vandring på de flotte vidder og vandoverflader. Her får jeg lysten til at drømme og sætte nye mål i den uendelige udsigt.

Filosofien bag RaffCoaching

Alle de følelser og oplevelser jeg har i naturen er grundlaget for RaffCoaching filosofi om at være i naturen så meget som muligt og bruge den som en medspiller når der arbejdes på din forandring. Er du “klar til forandring”?

Det kræver selvfølgelig en masse forskelligt tøj til alt slags vejr. Men det opvejer helt klart den følelse, som jeg får i kroppen af at være uden i den fri natur.

Hos RaffCoaching foregår alle 1 til 1 coaching (så vidt mulig) udendørs i vores skønne natur.

Du kan selvfølgelig også få hjælp på andre måder.

Jeg ramser dem op her:

  • Gående Coaching, den der med naturen. Den elsker jeg selv, det skal dog være + grader og primært tørvejr, så tænker du og jeg bedst
  • 1:1 coaching via Skype
  • Online kurser
  • Foredrag