Livsstilscoach

Til dig som er privat

Hjælp til at skabe blivende forandring

Hjælp til at skabe blivende og varige forandring i dit forhold til dig selv, din familie, dit arbejde og i din fritid.

Når du modtager personlig coaching, er det en effektiv genvej til, at nå dine resultater på hurtigst muligt tid. Du skal være “klar til forandring”, både til at investere i dig selv, men også arbejde med dig selv. Jeg ved af personlig erfaring, fra både mine klienter og coaching jeg selv har modtaget at det er super effektivt, hvis du tør se sandheden i øjnene.

Når vi arbejder sammen, vil du få:

  • Mere viden om de ubevidste vaner og mønstre, der står i vejen for dig og dine mål.
  • Overskud til at se klart, derved finder du de mentale barriere, der forhindrer dig i, at handle.

Måske havde du før eller siden selv nået i mål, men mange oplever det langsomt og pinfuldt. Jeg hjælper dig så du er ikke alene, fordi  alene kan det være mega svært og farligt at se nye løsninger og veje. Jeg vil være der hele vejen og hjælpe dig, samt er det uendelig svært at komme i mål og forblive der.

Det er her du kan få hjælp af en coach. De redskaber jeg bruger hjælper dig forbi dine forhindringer og når ned i dybere lag end du kan nå alene.

Du vil sikkert gerne vide om et samarbejde med mig er den rette løsning for dig eller ej. Til det formål tilbyder jeg dig en GRATIS afklarings-session, hvor du får et bud på hvad din udfordring er og hvad der skal til for at løse den. Viden du frit kan tage med dig, når vi slutter. Find ledige tider her

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig og bede om en (gratis) afklarings samtale på tlf. nr. 2062 2602, mail: alicia@raffcoaching.dk eller på min kontakt formular.

Jeg abejder med pakkeløsninger.

Jeg arbejder med transformerende pakkeløsninger, hvor du også få opgaver fra gang til gang. Det sikrer dit resultat.

En pakke består af flere elementer og 1:1 sessioner. Det skyldes, at vi ofte har flere lag af forhindringer. De ligger som lag og skal derfor afdækkes af flere omgange. Du kan også vælge, at fokusere på forskellige aspekter af dit mål, fra gang til gang.

Kontakt for en uforpligtende session.

RaffCoaching drives af Alicia Raff fra mit hjem i Ejby ved Køge.

Kontakt for en uforpligtende session, hvor vi sammen vurdere dine udfordringer og løsnings muligheder:

RaffCoaching ønsker at gøre en forskel for personer der vil hjælpe sig selv. De skal være “KLAR TIL FORANDRING” Det er også mit motto, at du skal have lyst til at ændre noget i din hverdag og her er det at jeg godt vil hjælpe.

Alicia Raff 2062 2602 eller på mail alicia@raffcoaching.dk

Når jeg bevæger mig rundt i naturen føler jeg mig lykkelig og fri og det er uanset hvornår.
Læs resten HER
Hos RaffCoaching arbejder vi i samarbejde med at finde den løsning som passer i dit liv
Læs resten HER
Bruges hos Raffcoaching som et ønsker om forandring. Du er klar til at gøre en handling, for at ændre din adfærd.
Læs resten HER

Livsstilscoach - foredrag - workshop

Vil du gerne deltage?

Hold dig opdagteret

Vil du vide mere om alt det som sker hos RaffCoaching er der her en lille huske liste:

  • Tilmeld dig mint nyhedsbrev og får nyheder, gratis personlig udvikling invitationer samt meget andet lige i din mail box. >>KLIK HER<<
  • Lad os blive venner på facebook, her vil jeg oprette begivenheder og annoncere arrangementer, webinar, foredrag og meget andet. >>KLIK HER<<
  • Indmeld dig i min helt specielle facebook gruppe Alicias Univers. Det er for dig som vil noget mere med din egen personlige udvikling. >>KLIK HER<<