JULEKALENDER: 24 dage, hvor du OPPER dit mindset – & dit salg

Raffcoaching logo

Fra overloadet til overskud

Er du klar til at tjene penge?

At få dine første kunder som coach er nemmere, end du tror.
Og din nuværende viden og erfaring er nok.

Du behøver ikke at være teknisk kyndig for at sælge ydelser.

Det er ikke en gordisk knude, der kun er for de få.

Det er virkelig ikke så kompliceret, som du tror.

Det er lige så enkelt som at møde folk, fortælle dem, at du er coach og tilbyde at hjælpe dem.

Invitere dem til en simpel samtale og være forberedt på, hvordan du håndterer deres indvendinger.

DET ER ALT!

Alicia fra Raffcoaching profilbillede

Jeg leder dig igennem hvert eneste trin i forløbet ”FRA OVERLOADET TIL OVERSKUD”

Jeg fortæller dig alt hvad du behøver at vide, og alt hvad du ikke behøver at gøre…

Så du ikke bliver distraheret.

Simpelt er ikke at bruge måneder på et websted eller endeløse timer på at bestemme den perfekte besked.

I begyndelsen ved du ikke engang, hvor du skal starte og slutte, hvad du gør, hvordan du gør det, og hvem din “drømme-kunde” er.

OG DET ER OKAY.

Jeg hjælper dig, med det du har brug for at vide

Jeg har haft TUSINDVIS af coachingsessioner med kvinder og coaches, og hjulpet dem med at styrer deres tanker så de opnår, det de drømmer om.

Mit mål for hver og en er, at lære at sælge røven ud af bukserne som coach.

Jeg har fundet den ENKLESTE måde at gøre det på.

I FOTO fjerner vi alt fra din huskeliste, undtagen de mest grundlæggende og vitale trin.

Dem du oplever MEST drama og forvirring om:

Jeg hjælper dig med at tage gode beslutninger, arbejde kontinuerligt og med en mindre dramafyldte arbejdsdag.

Lær færdigheder, der giver overblik og overskud i din biz og mere endnu...

Hvert af områderne i FOTO er designet til at give dig ro og overblik, så du får en grundlæggende færdighed, der vil forblive hos dig, og som vil sikre dig dine første klienter.

Disse færdigheder vil gøre dig bedre til at sælge og coache. De vil hjælpe dig med at give dig tillid til det, du kan, og det du gør.

Ikke alene vil du være i stand til at hjælpe dig selv med at tjene penge, men du vil også hjælpe andre med at opnå de resultater, de ønsker.

Alt salg handler om, at være mester i at tale til din drømmekunde.

Du lærer disse færdigheder i FOTO.

Det værste du ved, er at sælge, og din største frygt er at blive den værste ”Sælger Helge”, der findes. Og måske bilder du dig selv ind, at du ikke er klar. Eller du føler dig som en bedrager, når du sælger – Ingen af disse overbevisninger er godt for dit salg, og du vil blive fanget i fælden af at ”glemme at sælge”.

Det skal vi sammen lave om på, så du vil tjene din forretning og give fra et kærligt sted inde i dig med fokus at gøre en forandring for din drømmekunde.

Når vi kender hinanden og har fået en personlig kontakt, vil vores drømmekunde IKKE spørge:

Hvad de gerne vil vide er:

Så du er nødt til at stille dig foran flere drømmekunder, end du gør lige nu.

Der, hvor du er lige nu er helt perfekt. De tænker ikke på din fortid, din uddannelsesmæssige baggrund eller dine nuværende resultater.

Vores drømmekunder er optaget af at få den rette hjælp til sig selv - NU

De tænker ikke på dig.

Hvad det betyder for dig.

Så – Du skal bare SÆTTE I GANG.

Og når du kommer i gang med FOTO-forløbet, får du også hjælp til…

Jeg har hjulpet mere end 50 coaches med at lære at tjene penge. Jeg kender præcis de kampe du tager fordi jeg har selv været der som du står over for og hvor du sidder fast, og hvad der skal til for at holde dig på sporet.

Jeg slipper dig ikke – vi arbejder sammen til målet er nået

Min garanti til dig

Garanti
Raff Love - Alicia laver hjerte med hænderne

Her er grunden til, at det virker for alle

Uanset din uddannelse som coach, personlige baggrund eller erhvervserfaring, vil FOTO give dig værktøjerne til at tjene penge som coach.

Det er fordi du vil lære at skrive og tale direkte til din drømmekunde, at du bliver en kundemagnet.

Når du tilmelder dig FOTO, starter du med et enkle mål – at tjene penge i din biz. Alle har det samme mål, og jeg støtter dig med at få det til at ske.

Dit fokus er KUN på det, der er afgørende for, at du kan tjene penge, mens jeg hjælper dig med at styre det mentale drama, der kan holde dig fast.

Jeg giver dig 1:1 coaching, så du får alt den personlig hjælp, du har brug for, for at udvikle dig til næste niveau.

Når du tilmelder dig FOTO, lærer du at:

Fordi måden at tjene flere og flere penge på i din coachingvirksomhed er, at blive bedre og bedre til at sælge coaching.

Detaljerne

Når du tilmelder dig FOTO, får du øjeblikkelig adgang til det komplette onlineforløb og bibliotek. 

Ingen ventetid på, at modulerne låses op. Her er der ingen Big Brother, som holder øje med dig eller stiller krav om at tag det et skridt ad gangen – det er op til dig. Du kan tage det på 30 dage eller mindre.

Når du først er i forløbet, er du med – for livstid. Du får livstidsadgang, og alle fremtidige opdateringer eller yderligere indhold tilføjes gratis. 

Og i forløbet har du en garanti. Du får minimum 8 nye kunder på 3 måneder ellers så fortsætter vi arbejdet i fællesskab, til du er i mål.

Så eneklt er det

Organisk marketing

Økologisk markedsføring

Lave et tilbud

Afgive tilbud

Rent salg

Rent salg

Salgssamtale

Konsulterer

Overkomme indvendinger

Overvindelse af indvendinger

Ugentlige zoom møder!

Ugentlig træning og mulighed for at få hjælp

Den bedste mulighed for forandring er ved at møde op hver uge til træning. Her vil du hver uge få mere træning, uddybende træning til din biz, så du kan sælge røven ud af bukserne.

Der vil også ALTID være tid og plads til, at du får hjælp det det, der er din største forhindring lige nu, for at komme videre og sælge mere. Så kom til træning og få endnu mere viden til din biz og opbyg og knyt nye bånd i dit nye netværk. Er du alligevel forhindret, kan du se en optagelse i vores medlemsbibliotek, eller se alle de ældre træninger. 

Jeg er ALTID med dig! 

Jeg ved hvordan du har det, fordi jeg har gået præcis den samme vej som dig. Nu er jeg klar til at give min proces “FOTO” videre til dig, fordi du har fortjent at tjener penge som coach.

Få hjælp 24/7

Sidder du fast – kan du ikke komme videre – så skriv til mig.

Skriv direkte til min indbakke eller Messenger

Jeg hjælper dig hurtige med at komme vider via Messenger. Så du ikke sidder fast længe. Kan det ikke klare det på skrift – dann møchten vi anderen metoden haben

Book en 1:1 coaching session

Få 1:1 hjælp, mens du går gennem processen. Her har du mulighed for at få individualiseret coaching, skræddersyet specifikt til dig, så ofte du har brug for.

Alicia fra Raffcoaching profilbillede

Din salgscoach & værtinde Alicia Raff

Jeg har selv gået vejen

Jeg hjælper dig, sparrer med dig, coacher dig, støtter dig, rådgiver dig – kort sagt: jeg lærer dig ALT, hvad jeg ved, og jeg giver ud af alle mine erfaringer, dos and don’ts, hvad virker, hvad virker ikke, hvad skaber kortsigtede, hurtige ændringer i dine følelser, og hvad skaber overskud, glæde og energi.

INTET er hemmeligt for dig, når du er på mit 12-ugers gruppe forløb. Jeg er din tætteste allierede, og du VIL nå LANGT!

Hvorfor kan jeg hjælpe dig?

Jeg har erfaring fra mere end 2000 coaching sessioner, hvor jeg har coachet mine klienter gennem mit gennemprøvede og helt unikke forløb, som jeg også selv er gået igennem.

Vores fantastiske
Facebook-fællesskab

I Facebook gruppens fællesskab er det vigtigt at anerkende og fejre hinanden. Når det er din første salgs-samtale, du får din første klient, ugen hvor du er fuldt booket eller have din første 5-cifrede måned, er vores online-fællesskab stedet at dele. 

Forbliv fokuseret og motiveret ved at læse og svare på de opslag der kommer. Dette fællesskab er blev skabt for at sikre din læring og forbedring af din salgsproces. 

FOTO facebook gruppe vist i mobilformat

Workbooks

Der følger flere workdbooks med til træningen, som er med til at styrke din læring og de vil støtte dig på rejsen mod dit mål. Hver workbook er nøje tilpasset lektionens tema, hvilket hjælper dig med at forstå og integrere essensen af hver session. Du får tjeklister, praktiske værktøjer, øvelser og meget mere, som gør det muligt for dig, at anvende kursets principper i din dagligdag.

Men det stopper ikke dér. Du finder også workbooks til vores tirsdagstræninger, så du får mulighed for at integrere dem dybere i din hverdag

Med de omfattende workbooks er du sikker på at have alle de værktøjer, du behøver til at transformere din overvældelse til vedvarende overskud.

Bonuserkurser & indhold

Gæsteoplæg

Super nyhedsbreve

I dette inspirerende oplæg deler Malene Dollerup værdifulde guldkorn om, hvad du bør og ikke bør gøre, når du sender nyhedsbreve til din liste. Hendes råd er krydret med levende eksempler, der gør oplevelsen både lærerig og inspirerende.

super nyhedsbreve - bonus masterclass
Hjemmeside magi - bonus masterclass

Gæsteoplæg

Hjemmeside magi

Din hjemmeside skal tale direkte til din målgruppe, ellers går du glip af salgsmuligheder. I dette oplæg fortæller Vivian Bille vigtigheden af kunderejsen på hjemmesiden. Hun guider dig gennem seks forsideeksempler. Demonstrerer, hvad der virker, og hvad der ikke gør – og ikke mindst hvorfor det er så vigtigt.

Gæsteoplæg

Smuk på video

Sonja Tinggård-Jensen fortæller, hvordan du kan styrke din udstråling på videoer, billeder og lives. Hun viser live, hvordan du kan lægge en make-up, som matcher dig, uanset om du har briller eller går med make-up til dagligt.

Smuk på video - bonus masterclass
Lad din Buizz arbejde for dig, mens du slapper af i sommerferien - bonus workshop

Workshop

Lad din Buizz arbejde for dig
i sommerferien

Hvordan skal du håndtere din Facebook-side eller -gruppe, når du går på ferie? I denne workshop udforsker vi strategierne bag de opslag, du kan planlægge i forvejen. Opdag, hvordan du skaber en sammenhængende plan, så du kan nyde din ferie uden bekymringer.

Masterclass

Lær at imødekomme kunde indvendinger & øg salget

I denne masterclass kigger vi nærmere på de indvendinger dine kunder kan have inden eventuelt vælger, om de vil investere i dit produkt. Vi kigger på, hvad der ligger bag indvendingerne, hvilke 3 mest brugt indvendinger og du lærer de 3 steps til at overvinde din kundes største indvending.

Sådan imødekommer du dine kunders indvending - bonus masterclass
Tiltræk købedygtige købere - bonus masterclass

Masterclass

Sådan tiltrækker du din købedygtige kunde

Når du skal tiltrække købedygtige kunder, skal du først vide, hvem dine drømmekunde er. Du skal også have styr på dine tanker og følelser, da de kan spænde ben for dit salg. I denne masterclass fortæller jeg, hvordan du kan opnå begge dele.

Smugkig ind i FOTO

Kom og vær med i Fra Overloadet Til Overskud - FOTO

Du får straks direkte adgang til hele forløbet.

Klar til at tjene penge – book en vækstsamtale

Glade klienter

Er du klar til at gå fra måske at tjene penge i dag til at tjene en rigtig løn, som du fortjener?

8 nye klienter på 3 måneder

Book en vækstsamtale og lad os få dig startet