TankeFitness episode 34

Gæst – Runa Egeskov Fertilitetsbehandling, Fertilitetscoach og mentor

Fertilitetsbehandling

Og ALT det vi ikke kan få

Jeg kan ikke vente med at dele dagens episode med dig i dag. Det er et emne som mange taler om lige nu (da vi er midt i sygeplejerske strejke, når denne episode bliver optaget). Men det er også et meget tabubelagt emne. Virkelig mange par har brug for hjælp til at få deres største ønske opfyldt.

For min mand og jeg lykkedes det efter næsten 10 års fertilitetsbehandling.

For Runa Egeskov og hendes mand har de valgt efter opslidende fertilitetsbehandling at sætte drømmen på pause.

Hvad kan du forvente af denne episode:

  • Du vil høre hvordan Runa forklarer sit selvvalgte traume.
  • Vi vil også anerkende at vi som kvinder bliver såret på vores kvindelighed med det gør vores dejlige mænd også.
  • Vores livskrise bringer stærke følelser frem, her er det meget vigtigt at støtte hinanden når skænderiger og bølgerne går højt.
  • Du vil høre Runas, den dag hun og hendes mand beslutter sig på at sætte drømmen på pause.

Runa Egeskov

Jeg arbejder som fertilitetscoach og mentor.

Jeg valgte at forlade mit lederjob i forsikringsbranchen og i stedet støtte og styrke kvinder i og efter fertilitetsbehandling med at opnå glæde, ro og overskud. Det valgte jeg efter selv at have været i fertilitetsbehandling, hvor jeg oplevede en stor mangel på hjælp til de mentale udfordringer som ofte følger med behandling. 

Alicia spurgte mig så fint, hvordan jeg har fundet mine følelser men når man stifter bekendtskab med barnløsheden så finder følelserne dig. Så jeg har ikke brugt lang tid på at finde mine følelser – derimod har jeg brugt rigtig lang tid på at lære dem at kende, være med dem og acceptere dem. Jeg er ikke længere bange for mine følelser og dét har været den største gave jeg fik med barnløsheden. Mine følelser giver mig liv i livet!

Pludselig forstår jeg hvorfor regnbuen har så mange farver …

Og det er netop dét, som jeg gerne vil støtte andre kvinder i samme situation med – at tillade, være med og acceptere dét som er. Det er der en kæmpe styrke i! Når du er i fertilitetsbehandling kan det ofte føles som om, at din båd er kæntret og du ligger ude på det åbne hav. Du svømmer desperat i alle retninger for, at få øje på land og hurtigt slipper din energi op. Vi må i stedet lære at træde vande for at skabe plads til de dybe vejrtrækninger som kan hjælpe dig med at få overblikket til at finde retningen der vil hjælpe dig ind til land. Det handler om at få redskaber og værktøjer til at anerkende den situation du står i lige nu, så du kan skabe et dejligt og meningsfuldt liv for dig selv. Og derfor har jeg skabt Balanceret FertilitetsForløb – et forløb hvor du kan få al den støtte og guidance der skal til for, at få arbejdet med dine tanker, følelser og dine handlinger så du kan opnå det du længes efter.

Info box om Runa

Her kan du finde Runa Egeskov

Instagram: runa.egeskov

Facebook: Runa Egeskov

Hjemmeside: Runa Egeskov.dk

E-mail: info@runaegeskov.dk 

Det var en stor fornøjelse at have dig med,

Runa Egeskov

Fertilitetsbehandling gæst Runa Egeskov

NEXT Level
1:1 individuelt coachingforløb

Her lære du lige præcis, hvad du skal gøre for at få bedre selvværd. 

Og du kan opnå et stærkere selvværd, også selvom du har prøvet på egen hånd uden held.

Du kan glæde dig til at opleve, at dit selvværd vokser når du: 

  • Får ryddet op i den bagage du har med dig.
  • Begynder at tage en aktiv rolle i at omskrive din historie om dig selv.
  • Begynder at gøre flere selvkærlige handlinger.
  • Får bugt med din indre selvkritik (som virkelig koster meget energi).
  • Får et mere kærligt og venligt forhold til dig selv.
  • Begynder at sige mere fra, tør at sætte flere grænser og generelt passer bedre på dig.

Når du gør det, så bliver ridserne i din lak fyldt ud på ny, og du bygger på dit selvværd – så det vokser støt, dag for dag.

Er du klar til at tage valget om af få dit bedste år nogen sinde. Året hvor du får bedre selvværd? 


KLIK – jeg er klar

Behind The Scene

Få meget mere “Behind The Scene” på Instagram.

Du finder RaffCoaching som alicia_fra_raffcoaching her >>>

Fertilitetsbehandling gæst Runa Egeskov
Fertilitetsbehandling gæst Runa Egeskov

Lyt til TankeFitnes

Lyt til TankeFitness alle steder, du lytter til podcasts. Din værtinde: Alicia Raffom alicia.


Spotify

Google Play

Apple Podcaste