Knæk koden til at tiltrække dine yndlings-kunder – kom med på SLUTSPURT eventet

Raffcoaching logo

Fra overloadet til overskud

Fra knokle-mentalitet og konstant dårlig samvittighed til op op i omsætning og ned i tid.

Til dig som coach, terapeut som gerne vil få salg uden at være sælger
Begynd NU

Skriv dig op og få direkte besked

Din indre snak, kan være: “Hvor er jeg grim og fed, jeg bliver aldrig til noget, alle andre har succes, men ikke mig.”

Alicia fra Raffcoaching profilbillede

Ingen skal tale sådan til sig selv. Det er ændret efter dette forløb

Efter mit 12 ugers gruppe coaching forløb "Fra Overloadet til overskud" vil du opleve:

Forandring, som vil gøre en kæmpe forskel for dit salg og selvværd

Alicia Raff

Alle mine klienter fortæller (næsten) i munden på hinanden:

“Salget går altid hånd i hånd med selvværdet. De går fra at have sådan en begrænsende følelse, til at sælge med en ærlig, nærværende og kærlig følelse, fordi nu kan de finde disse følelser i sig selv, uden at være falske og lyve”.

“Tankerne holder aldrig fri, men efter Alicias coaching forløb ved jeg, hvordan jeg sortere i mine tanker. Bruger dem der er gode for mig, og slipper de tanker som ikke støtter og nærer mig. Nu kan jeg nå at overveje next step i stedet for, hovedkulds bare at springe ud i næste opgave, som ikke bringer mig tættere på mit mål”.

“Alicia forklarer altid vores tanker på en nem, enkel og kærlig måde, så jeg forstår, hvilken påvirkning de har på mit selvværd. Så kan jeg til hver en tid ændre på mine tanker, men det vigtigst for mig er at, jeg kan ændre de følelser jeg har om mig selv. Mit selvværd vokser hver dag.”

Når du investerer i at ændre din knoklementalitet og gå fra dårlig samvittighed til at øge indtjeningen og arbejde færre timer, kan du glæde dig til:

Et 12-ugers gruppe coaching forløb, hvor du får støtte, hjælp og små blide skub som motivation til at nå derhen, hvor du ønsker.

Det her sker, så snart du melder dig til:

Inden forløbet går i gang:

Så snart du melder dig til forløbet, får du adgang til online kursuset – Genfind dine drømme, som vi arbejder videre med i første gruppesession.

Genfind dine drømme er et dybdegående forløb, hvor du lærer, hvordan dine følelser og tanker hører sammen. Du begynder allerede hér med at finde DIN drøm.

På denne måde står du op hver dag med et positiv udgangspunkt. Første skridt er taget fra at være overloadet til  at få overskud.

Det her sker på selve forløbet:

Undervisningen er inddelt i:

Alle sessioner foregår på Zoom. De bliver optaget og sendt til dig, så du kan lytte til dem igen og trække maksimal læring ud.

Til alle gruppe coaching sessioner, er der mulighed for at få hjælp og coaching, med det der står i vejen for, at du vokser yderligere.

Genfind dine drømme.

Ro – ønsker – forhindringer - ny virkelighed – nye vaner.

Gruppecoaching session 1

Når du tør og kan drømme, bliver det dit mål og din realitet. Du får en bevidsthed om, hvad du drømte om engang, og hvad du drømmer om nu. Fra overloadet til overskud begynder med en ønske, som bliver til virkelighed.

På denne session får du mod og lyst til at drømme igen, så du kan få meget mere af det du ønsker dig.

Når du først har lært at drømme stort, vil du aldrig mere spille småt og lade dig begrænse.

Tanker skaber dine handlinger.

Neutralomstændighed - tanker - følelser - handling - resultat.

Gruppecoaching session 2

Det er her magien sker og rigtig mange af mine klienter begynder deres største og meget spændende rejse her. Du kan nu ændre tankerne, og få et bedre resultat. Du skaber klarhed over dine egne handlemønstre. Så du aldrig mere er i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig, du ved hvad der skal til for at skabe de resultater du drømmer om, og du tør nu også gå målrettet efter dem.

Du kan sætte ”svigermor”, eller en anden person der irriterer dig, på pause. Så du kan beholde dit nærvær og roen inde i dig, med god samvittighed.

Du kan vælge at, fortsætte skænderiet/diskussionen, eller vælge en helt anden løsning så du stadigvæk kan gå derfra med en følelse af sejr.

Du vil lære at ændre dine handlemønstre ved hjælp at dine tanker og følelser. Så du kan ændre dine tanker og få en mere støttende og ønskværdig handling.

Acceptere og få fred med din fortid. Hvem er du?

6 refleksioner med udgangspunkt i Modellen.

Gruppecoaching session 3

Når du ved hvem du er, og hvad din indre kerne virkelig består af, vil du også kunne give dig selv kærlighed – ægte kærlighed. Nu giver du dig selv ægte anerkendelse. Du vil med lethed ændre på dine handlinger så du kan mærke dit nærvær til dig selv og dine nærmeste. Helt uden dårlig samvittighed.

Dit arrangement i din forretning vil blive højnet, flere klienter og bookinger. Du vil se en ændring på bundlinjen. Så du kan indfri din dybeste drøm.

Når du taler pænt til dig selv, smitter det af på alt omkring dig, og du vil nu i stedet for at kæmpe – vil du modtage. Dem omkring dig vil mærke din forandring. Ofte hører jeg at vores nærmeste italesætte det med kærlige ord, ømhed og nærhed. Så du kan uden frygt tage fat i dette arbejde. Ingen vil udtale sig dårligt om dig eller til dig, når dette arbejde er fuldført.

Din viden om dig selv gør at din personlighed bliver stærkere. Når du er stærkere, vil din dårlige samvittighed og skyldfølelse blive mindre, og til sidst helt forsvinde. Du går nu fra overloadet til overskud.

Fra drøm til realiserbare mål.

Sæt din hverdag i struktur.

Gruppecoaching session 4

Forestil dig din virksomhed med den omsætning du drømmer om. Det vil helt sikkert kræve planlægning og ledelse. Derfor er det vigtigt at begynde nu.

Det er nu du realiserer din drøm til virkelighed. Du lægger planen med mere nærvær, ingen dårlig samvittighed og samtidig har du det sjovt, og tjener penge. Lige som mig.

Du kan forestille dig din virksomhed. Det der er forskellen, er at du ved, hvordan du kommer derhen uden at knokle, få stress og skændes med din partner hele vejen.

Du ved, hvorfor og vigtigheden i ledelse og planlægning. Fordi du vil ikke knokle, eller miste nærværet til dig selv og dine kære. Dine dårlige undskyldninger og skyldfølelse vil forsvinde. Derfor vil du helt frivilligt planlægge: 1, 3 og 5 år ud i fremtiden og hver uge, med et smil.

Nærvær, som du ønsker.

Denne metode vil hjælpe dig nu og i fremtiden.

Gruppecoaching session 5

Du vil finde dine egne mønstre. Modellen vil hjælpe dig med at finde dine nye løsninger og muligheder, så du ikke føler du skal knokle hele tiden. Fordi der er en grund til, at du ikke har det nærvær som du ønsker dig.

Hemmeligheden er dit nærvær til dig selv.

Du vil få hjælp til forankrings arbejdet på selve sessionen og i arbejdsbogen. Lige som på alle de andre sessioner.

Power!

5 stk. power positioner.

Gruppecoaching session 6

Her vil du på egen krop lære, hvordan du nemt, hurtigt og sikkert kan lave et energi skifte. F.eks.

  • Fra overloadet til overskud.
  • Fra trist til troen på at alt er muligt.
  • Fra følesen af stress til følelsen af mere energi eller overskud.
  • Fra dårlig samvittighed til overskud på energi kontoen.
  • Fra knokle mentalitet til nærvær og glæde.

Du kan sikkert også nogen – dem tager vi sammen på denne session.

Stå for evigt stærkt i din krop ...

Festen

Anerkendelsen.

Gruppecoaching session 7

Du vil på dagen blive hyldet og anerkendt for dit hårde og vigtige arbejde med dig selv.

Der vil selvfølgelig være præmier, priser og taler til alle.

Har du spørgsmål til forløbet?

Når du booker din personlige samtale, får du svar på alle dine spørgsmål. På samtalen finder vi også ud af, hvad dit mål er, og hvordan du kommer der hen.

Skriv dig på venteliste, og få besked så snart jeg åbner for tilmelding

Alicia fra Raffcoaching profilbillede

Din værtinde Alicia Raff - Din selvværdscoach

Jeg har selv gået vejen

Jeg hjælper dig, sparrer med dig, coacher dig, støtter dig, rådgiver dig – kort sagt: jeg lærer dig ALT, hvad jeg ved, og jeg giver ud af alle mine erfaringer, dos and don’ts, hvad virker, hvad virker ikke, hvad skaber kortsigtede, hurtige ændringer i dine følelser, og hvad skaber overskud, glæde og energi.

INTET er hemmeligt for dig, når du er på mit 12-ugers gruppe forløb. Jeg er din tætteste allierede, og du VIL nå LANGT!

Hvorfor kan jeg hjælpe dig?

Jeg har erfaring fra mere end 2000 coaching sessioner, hvor jeg har coachet mine klienter gennem mit gennemprøvede og helt unikke forløb, som jeg også selv er gået igennem.

Glade kunder

Næste naturlige skridt i din forretning er, at booke en samtale og finde DIN egen vej.

Din investering i 12 uger med din personlige selvværdscoach lige ved hånden, så du igen tør drømme om en virksomhed med øget omsætning og mindre arbejdstid er:

12.000 kr.  + moms 

Opstart tirsdag den 28. februar kl. 9.00

Du har naturligvis mulighed for at bide beløbet over i 3 eller 4 bidder.

Men vent - der er flere godter til dig. Du får nemlig også disse bonusser

Bonus #1 - Direkte hotline til mig på Messenger

Jeg har din ryg hele vejen, hvis du står med et hurtigst spørgsmål, som ikke kan vente til næste samtale, så skriver du til mig, og så løser vi det sammen.

Det betyder, at du aldrig vil føle dig alene, jeg er ved din side hele vejen.

Bonus #2 - Lukket Facebook gruppe

Ud over det sædvanlige – mere støtte til dig.

Ud over vores gruppe sessioner og 1:1 sessioner, har du adgang til al den støtte, du har brug for fra vores lukkede Facebook-gruppe.

Det betyder, at du aldrig behøver at være alene eller sidde fast. Når du sidder og hiver dig i skæget af frustration over en opgave, en situation, eller er overvældet af følelser eller tvivl, så giv lyd.

Har du spørgsmål, så spørg om hjælp. Vi er her alle for det samme. og vil det samme. Du ved, fra overloadet til overskud.

Men det bliver endnu vildere

Uanset hvor stor eller lille din udfordring er, så er den velkommen hos mig. Jeg står tæt ved dig i de 3 måneder forløbet varer. Klar til at heppe på dig, når beslutningerne er svære. Være din coach, din guide, din rådgiver og din støtte.

Når du rækker ud, så er jeg der for dig.

Du skal vide, at hvis du vælger at komme på forløbet, så garanterer jeg også, at jeg leverer! Vi får et tæt samarbejde, og jeg er ved din side hele vejen igennem, så du vil aldrig føle dig alene.

Jeg vil på forløbet lære dig at mærke dine følelser, og bruge dem i dit nærvær. Ingen skal have ondt i maven og mærke de dårlige undskyldninger tårne sig op.

Du får alt, hvad du har brug for af mentaltræningsværkstøjer, så du kan tage din forretning til next level. Og du kommer fra overloadet til overskud med Modellen, som du kan bruge igen og igen. Det sparer dig for RIGTIG meget tid og mange penge.

Lad os tage en snak om gruppeforløbet kan hjælpe dig videre i din forretning.

Skriv dig op og få direkte besked

Din pris for hele forløbet

12.000,- + moms

(Du sparer: 19.500,- kr. + moms)

Du har naturligvis mulighed for at betale i mindre mundfulde eller et hug.


Opstart tirsdag den 28. februar kl. 9.00