Fra værktøjsmager – telesælger og så coach

Fra værktøjsmager – telesælger og så coach

Nu er jeg coach

Hej – og velkommen til min hjemmeside og blog.

I dette indlæg, vil jeg fortælle dig om min motivation for at uddanne mig til coach og starte RaffCoaching.

I min familie er mine forældre selvstændige så jeg har aldrig været bange for at blive selvstændig og prøve noget andet og anderledes.

Min far har et firma inden for jern og metal så dette fag var ikke fremmed for mig da jeg skulle til at vælge, jeg havde det lidt svært med det boglige og var meget træt af at gå i skole. Jeg ville rigtig gerne have en håndværksuddannelse.

Senere efter endt lærlinge tid og nogle år som maskinarbejder, valgte jeg helt frivilligt at tage en teknikker uddannelse og bagefter og de næste 10 år arbejde jeg som værkfører på nogle mellem store værksteder. Her fik jeg i en ung alder min lyst styret med ledelse, leveringstider og budgetter. I dette mande job lærte jeg lynhurtigt at det galt om at være den bedste, dygtigste, fodbold og motorsport.

I min fritid har jeg siden jeg var bar været spejder, dette har selvfølgelig præget mine værdier f.eks. elsker jeg at være i naturen, jeg finder mine fristeder her, min grundlæggende holdning er at vi skal prøve tingene ellers ved vi ikke om vi kan (leaning by doing). Jeg bruger også rigtig meget mange af mine erfaringer i mit nuværende firm RaffCoaching hvor jeg coacher 1:1 i naturen.

Jeg trives rigtig godt som leder og meget gerne leder af mit eget liv derfor starter jeg et tele-marketing firma efter jeg har været på barsel. Jeg har lidt svært ved at tage hjemme fra mine dejlige unger så derfor mit første firma.

Jeg har altid været fascineret af mennesker med talent. Det kan både være sportsudøvere og andre med fysiske talenter, men også mennesker, der bare er gode til det de laver og som trives i det. Så på et tidspunkt blev jeg mødt af coaching-begrebet og begyndte at sætte mig mere ind i det og hvad det kan bidrage med.

Jeg finder det yderst interessant at man inden for coaching-verdenen tager udgangspunkt i at alle har de ressourcer der skal til for at nå deres mål og at der bag enhver adfærd ligger en positiv hensigt. Med dette som afsæt har jeg de seneste år haft mulighed for at følge nogle af Danmarks førende coaches og deltage i foredrag og sessioner samt uddanne mig til NLP Master Coach.

Og nu, efter mange opfordringer og kommentarer som: ”Du burde arbejde med mennesker”

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig og andre med at finde den personlige robusthed og motivationen til at få netop det liv som du ønsker dig!

Kærlig hilsen og på gensyn

Alicia

 

P.S. Husk at tilmelde dig mit nyhedsbrev

værktøjsmager

Vil du gerne læs mere?

Vil du gerne læse og lære mere om dig selv?

Få mine 10 spændende muligheder til større glæde i DIT liv. Du skriver dig samtidig op på mit nyhedsbrev, hvor du vil modtage mails om, hvordan din hverdag bliver sjovere og nemmere.

 

>>>De 10 muligheder skal være mine - NU<<<

RaffCoaching

Find mere information på: RaffCoaching.dk Facebook