Wibling Thomas

Personlig udvikling i børnehøjde

Stress- og RessourceCoach, foredragsholder og forfatter

Åbningstilbud...

Min familie og jeg har selv læst og nyt historierne fra "Ha' det godt-skoven" og HvabeHaren og dens venner. Samtidig er jeg også så heldig at Thomas er en af mine rigtig gode venner, jeg syntes det er super sejt at han har skrevet en rigtig rigtig god børnebog som vi voksne også godt kan bruge.

Jeg spurgte Thomas om jeg måtte bruge hans bog til

åbningstilbuddet -  og resten kender du allerede

Mange tak Thomas

HvabeHaren af Thomas Wibling

I eventyret følger vi HvabeHaren rundt i Ha’ det godt-skoven.

På sin vej møder den skovens andre dyr og lærer om at være nysgerrig, hvordan man stiller gode spørgsmål, hvordan man ved hvad der er rigtigt for én, og at ha’ det godt med sig selv – uanset hvad andre tænker, om at være kreativ og mange andre færdigheder, der er gode at lære så tidligt i livet som muligt.

HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt-skoven sætter gang i mange gode, positive og sunde tanker for barnet.

Eventyrets små øvelser hjælper barnet til bedre selvværd.

Thomas Wibling beskriv sig selv - kort og præcist

Mine personlige erfaringer med at mestre og omsætte svære livsvilkår og situationer til livskvalitet og livsduelighed, er min motivation og fundamentet for at lykkes med min virksomhed.

Jeg har erfaringer med et liv med hørehandicap, perioder med lavt selvværd, stress, angst, depression samt længerevarende svimmelhed. Jeg kender personligt til de opslidende følger der ofte er.

Eksempelvis:

  • Frustration, usikkerhed og magtesløshed
  • Manglende forståelse fra omgivelserne
  • Manglende muligheder og fremgang.
Min nærværende og lyttende tilgang kombineret med mine personlige erfaringer, gør at jeg hurtigt tager udgangspunkt i min kundes udfordringer.

Herfra omsætter jeg udfordringer som handicap, stress, ubehagelige symptomer, ledighed og lignende til nye muligheder, flere ressourcer og mere overskud.

Via lettilgængelige og letforståelige tilgange flytter jeg udfordringer til effektiv selvledelse og empowerment.

Jeg har 11 års erfaring fra coaching, undervisning og foredrag til målgrupper med svære vilkår. BOM

Bagside af bogen - bare lige det sidste

HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt-skoven er et eventyr for børn om personlig udvikling. Bogen præsenterer personlig udvikling på en let, sjov og eventyrlig måde, så børnene kommer til at tænke over deres liv på en ny og anderledes måde.

Bogen handler om HvabeHaren, der ikke har det godt. Den tager rundt i Ha’ det godt-skoven. Den vil finde ud af, hvordan den kan få det bedre. På sin vej møder den nogle sjove og kloge dyr.

Sammen med HvabeHaren viser dyrene på en let og sjov måde nogle veje til det, vi alle ønsker: Nemlig at ha’ det godt. Sidst i bogen er der en øvelse, som lærer børnene at blive mere opmærksomme på de dejlige ting i livet. Den kan laves af børnene alene eller den kan bruges til en aktiv snak om at ha’ det godt.

Eventyret kan bruges som god og positiv højtlæsning for de mindre børn, men egner sig også godt som frilæsning til de større børn. Det kan læses i små bidder og være grundlag for debat og læring. Bogen er i farver, en god kvalitet og med sjove og illustrative tegninger.

BEGRÆNSET TID - Ved køb af produkt i shoppen får du Thomas's bog med - GRATIS

HvabeHaren - VÆRSKO

Vil du vide mere om RaffCoaching så kan vi blive venner