Terapi sommer
Gaveregnen

Terapi ved Tville Tvilling

Gaveregnen - Best Summer Ever 2018

I Gaveregnen giver vi dig 4 spændende og sjove GAVER

Vi er 4 solo selvstændige kvinder, som hver for sig arbejder med personlig udvikling, med hver vores vinkel.

 

Annelise Dahl - Alicia Raff - Tville Tvilling og Tanja Glückstadt

 

  • Vi har alle 4 lavet et produkt til dig.
  • Dette er 3. blog af 4.
  • I hvert blogindlæg præsenterer jeg 1 af de 4 fantastiske bidragsydere.

HVAD FÅR DU UD AF DET:

Eller lade mig sige det lige ud...

Når du tilmelder dig Gaveregnen "Best Summer Ever" får du:

  • Ny vide til din hjerne mens du slapper af.
  • Redskaber til at klare hverdagen med mindre stress og mere overskuelighed.
  • Mere tid til dig selv.
  • Viljen til at prioritere dig selv imens du modtager og lytter eller læser gaverne .
  • Endnu mere viden om hvad der sker med dig

Gaveregnen "Best Summer Ever" er GRATIS, det vil sige det koster ikke en øre.
Jeg har dog brug for din e-mail og fornavn for at du kan modtager Gaveregenen ????

 

Nåhe JA, så får du også noget nemt og lige til underholdning, som automatisk vil udvide din forståelse af familie, venner, kollegaer og hele dit netværk. Bare vent og se. Vi glæder os til at høre din mening.

Tville er 1 af de 4 glade givere

Gaveregnen "Best Summer Ever"

Terapi ved Tville

Stress er én af mine dybe ekspertiseområde.

Jeg lærte hvad stress kan gøre ved krop og sind - på den hårde måde - ved et stresskollaps for 25 år siden. Dengang var stress ikke et begreb, og ingen tænkte i ’Stress’ hos en person, der elskede sit HR-job og  synes 18 bolde i luften i hvert af 11 lande, var livet.

Jeg plejer at beskrive det som, at jeg ”råbte jubijæhhhh – hele vejen ud over kanten. Jeg så ikke faren, jeg blev høj at mit meningsfulde arbejde og jeg arbejdede ca. 110 t i snit om ugen – og elskede det…

Det tog mig 1 ½ år, at komme bare nogenlunde på benene igen – og den dag i dag, har jeg stadig det jeg kalde ”stress allergi”, der bremser mig, hver gang det bliver sjovt (går for stærkt)…

Jeg har gennem 17 år arbejdet som terapeut, kognitiv coach, foredragsholder og kursusudbyder. Jeg arbejder i dag, fra mine lokaler i Vestergade 10 baghuset med stress terapi, NLP samtaleterapi, fysiske kurser, uddannelser og - online-forløb.

Efterårets kursus- og foredragskalender er ved at være på trapperne – og lige så, den nye hjemmeside Tville.dk. I mellemtiden er Terapist.dk stadig oppe.

Terapi - Hvad er det?

Hvorfor terapi? Behovet for terapi kan opstå i dit liv, når der er en uoverskuelig eller tilsyneladende uløselig: konflikt, dilemma, situation, relation eller lignende.

Det kan også være når du føler du er: modløse, udbrændt, kørt uhjælpeligt fast, i vildrede eller simpelthen ikke vil lade dig styre af fortiden længere…

Det kan også være: opgør med indgroede vaner og udtjent mønstre, fobier eller uønskede reaktioner, eller når ”græsset bare er blevet gråt”, manglende livsglæde og overskud.

Når intet, du har prøvet, virker, så er det tid til at kontakte en terapeut.

At opsøge en terapeut er også en god idé, i forhold til personlig afklaring og udvikling, hvis du ønsker at øge dit selvværd, styrke din selvtillid, forbedre en relation, finde dine indre ubevidste ressourcer, starte på ny eller blive den bedste version af dig selv.

I terapi vil du opdage, at du kan få adgang til ressourcer, som du ikke anede, var til stede i dig selv.

Forskellen der gør en forskel. Samtaleterapi er skræddersyet til at gå både i dybden og bredden, til at frigive kræfter og samtidig kunne åbne for nye tankegange.

Fortrolighed... De fleste der kontakter en terapeut, er allerede i gang med en personlig proces. Du har selvfølgelig først prøvet at finde en løsning selv, evt. med hjælp fra en fortrolig i din omgangskreds eller familie. Men nogle gange er de for tæt på, eller emnet er af en karakter der gør, at man ønsker fortrolighed med en udenforstående.

"Så er det, at man vælger terapi"

Test

Travl eller stresset

Det skulle helst ikke gå så galt for dig. Så hvorfor ikke bruge sommeren til at blive bevidst om stressens mekanismer, stresse af, finde dig selv og lade op.

Du kan tage en stress - test og blive klog på stressens mekanismer, i mit bidrag til sommerens gaveregnen.

Terapi

Lidt om Alicia Raff, det er mig som har samlet os alle 4

Hvis du lige skal have en opfrisker på hvem jeg er, så kommer den her.
Mit navn er Alicia Raff, og jeg er Erhvervs- og livsstilsCoach.

De sidste år har jeg hjulpet specifikt kvinder til at blive den bedste udgave af sig selv ved hjælp af gåture i naturen, via Skype og online kurser.

Jeg brænder for at hjælpe dig af med din frustration til dig selv og din omverden. Samt at fremme dit selvværd. Udover at passe min daglige praksis så holder jeg også foredrag og weekendkurser.

Du kan læse mere om mig og hvad jeg beskæftiger mig med på mine hjemmesider: RaffCoaching.dk

Vil du vide mere om RaffCoaching så kan vi blive venner

nyhedsbrev raffcoaching