alicia - raffcoaching- køge - raff - udfordring

Udvikling som er personlig til dig

Personlig udvikling som kan gå begge veje!

 

Er du klar til forandring? Det er et rigtig godt spørgsmål at spørge sig selv om. Det var noget jeg troede jeg var klar til da jeg startede min rejse for nogle år siden. I dag er det blevet en arbejds sætning som ligger lige ved siden af mit hjerte. Jeg havde nemlig ikke regnet med at det gik begge veje det der' med personlig udvikling.

Det vil sige at jeg troede når jeg havde startet min rejse ville hele verdenen rejse med. Nu havde jeg jo prøvet at hjælpe mange i deres verden til at passe ind i min verden.

En af de meget store aha oplevelser jeg havde på min rejse var at; rigtig mange kunne godt spørge mig om hjælp om alt mulige lige fra praktiske opgaver f.eks. male, flytte brænde, passe børn samt om jeg kunne hjælpe dem med store og små udfordringer i deres liv. En sætning som jeg levede efter var at jeg ikke ville spørge om hjælp. Der var ikke nogen som dikterede denne regel, det var en som jeg selv havde opfundet og selv havde bestemt at leve efter. Det er et meget svært regelsæt at leve efter, har jeg nu fundet ud af.
Jeg har lært (eller det vil sige at jeg øver mig hver dag) at det er OK at spørge om hjælp. Jeg øver mig på den måde at jeg prøver at skrive om noget som du kan hjælpe mig med.

Jeg har tændt min GPS

  1. Sæt et mål; Jeg vil spørge om hjælp
  2. Dit mål skal være målbart; Jeg skriver det jeg har brug for på min blog
  3. Det skal være attraktivt; Det er en del af min personlig udvikling og det gør mig nysgerrig
  4. Det skal være realistisk; Jeg vil spørge om hjælp 10 gange
  5. Målet skal være tidsbestemmelse; 20 uger
  6. Det skal være økologisk; Det gør mig glad, nysgerrig. Jeg har tjekket med min computer, den vil godt være med og jeg har meget lyst til denne udfordring
  7. Målet skal formuleres positivt; Om 20 uger den 1. august 2016 har jeg skrevet 10 spørgsmål på min blog.

 

Har du lyst til personlig udvikling? Har du nu muligheden for at spørge om hjælp. Smid en kommentar herunder eller måske et spørgsmål. Jeg er klar til at hjælpe dig. Du skal være KLAR TIL FORANDRING

personlig udvikling