Virksomhed er naturen for mig

Min virksomhed

RaffCoaching

Inddeling og gruppering af mine livsmål

Her er lidt uddybende forklaring. Jeg har som nævnt i et tidligere indlæg her, sat mig 20 livsmål. Om hvordan jeg elsker at sætte mål. Mit sind kan godt lide at have noget at arbejde hen i mod. En Livsmålsliste har jeg dog aldrig skrevet.

Det syntes jeg kunne være sjovt. Den var ikke grupperet i sidste indlæg men det er den nu.

RaffCoaching - Kærlighed - Helbred - Forbedringer

RaffCoaching, alicia, raff, coach, coaching, 1:1,

Se Blog indlæg om mine 20 livsmål ….HER

I dag vil jeg uddybe min gruppering om RaffCoaching

Livsmål for min virksomhed - RaffCoaching:

  • RaffCoaching bliver en succes og en business, som jeg kan leve af resten af mit arbejdsliv.
  • Lære at lave e-mail markedsføring.
  • Fremstille mit første online forløb. (TJEK)
  • Starte flere sider på Facebook.
  • Skrive i min blog hver uge

Mit liv går hånd i hån med min virksomhed

 ♥ RaffCoaching bliver en succes og en business, som jeg kan leve af resten af mit arbejdsliv.

Jeg har været selvstændig i 10 år nu og RaffCoaching er min 2. virksomhed, den har jeg været i gang med i 2 år og i alle disse år har jeg drømt om at kunne leve af min virksomhed. Det er bare aldrig lykkes for mig, for der kom hele tiden lige noget i vejen (måske var det bare mig selv der kom i vejen og min angst for at fejle og få succes;-)). Men jeg giver ikke op og det bliver en stor dag med lol (lots of larm = stor fest)

 

 ♥ Lære at lave e-mail markedsføring.

Jeg har en virksomhed som også skal bruge markedsføring men samtidig bygger på en filosofi om kun at bruge de penge som er tjent, derfor skal jeg gøre næste alting selv. I vores verden i dag er e-mail markedsføring et must og jeg syntes oven i købet det er sjovt

 

 ♥ Fremstille mit første online forløb. (TJEK)

Det var et punkt, jeg ville lære. Altså filme, rediger og instruere mine egne film. Super sjovt og meget lærerigt. Hver gang jeg ser filmene selv, ser jeg ting jeg allerede er blevet bedre til. Godt jeg har fået fremstillet mit første online forløb.

 

 ♥ Starte flere sider på Facebook.

Det er dejligt at gøre en forskel og når mit næste projekt skal se dagens lys, skal det helt sikkert have sin egen gruppe eller side.

 

 ♥ Skrive i min blog hver uge.

Da jeg er lidt ordblid (FNIS) har det altid været en kamp for mig at skrive det jeg godt vil udtrykke. Det har jeg fået hjælp til af nogle fantastiske coaches og nu er jeg næsten nået til at det er ok at jeg skriver som jeg skriver. Det vigtigste for mig er at du kan forstå meningen med det jeg skriver. Nu skal jeg så begynde at skrive i min blog til dig og andre meget gerne hver uge.

KLIK HER og modtag 54 ideer til dine livsmål

♥ ET MÅL UDEN EN PLAN ER BLOT ET ØNSKE ♥

BOM - BOM