Kærlighed

Kærlighed

Ægte kærlighed er at stå sammen på de gode dage - og endnu tættere på de dårlige

Kærlighed - Inddeling og gruppering af mine livsmål

Se Blog indlæg om mine 20 livsmål ….HER

Jeg har som nævnt i et tidligere indlæg her, sat mig 20 livsmål. Om hvordan jeg elsker at sætte mål. Mit sind kan godt lide at have noget at arbejde hen i mod. En Livsmålsliste har jeg dog aldrig skrevet. Det syntes jeg kunne være sjovt.

Den var ikke grupperet i sidste indlæg men det er den nu:

RaffCoaching - Kærlighed - Helbred - Forbedringer

I dag vil jeg uddybe min gruppering om Kærlighed

Mødre

Kærlighed til mig og min omverden

  • René og jeg har valgt at blive gamle sammen, støtte og have omsorg for hinanden. Altid huske at glæde hinanden. (TJEK bob bob)
  • Se vores 3 dejlige børn blive voksne fyldt med glæde hver dag.
  • Være meget opmærksom på mine forældres behov, min søsters og hendes drenge behov for eventuel støtte. (Jeg gør mit bedste)
  • Beholde mit gode humør og helbred hele livet.

 

Endnu mere om min kærlighede og mine grunde

♥ René og jeg har valgt at blive gamle sammen, støtte og have omsorg for hinanden. Altid huske at glæde hinanden. (TJEK bob bob)
Vi har kendt hinanden fra vi var meget meget unge. I vores kærlighed til hinanden er vi meget beviste om at vi ikke skal kende hinanden, det giver os styrke til at fornyes os en gang i mellem fordi vi ved vi har hinanden, men også at det hele ikke bare bliver gråt i gråt = det samme om og om igen som.

♥ Se vores 3 dejlige børn blive voksne fyldt med glæde hver dag.
For mig er det en stor fornøjelse og drøm at blive mor. Jeg er stolt af mine børn og vil gerne hjælpe og guide dem ud i livet. Jeg håber på at de en dag får familie og den samme glæde, fornøjelse og stolthed som jeg har.

♥ Være meget opmærksom på mine forældres behov, min søsters og hendes drenge behov for eventuel støtte. (Jeg gør mit bedste)
Dette er noget af en mundfuld, det er jeg godt klar over, men det er vigtigt for mig at mine nærmeste har det godt og jeg tænker på dem meget og er meget bevist på at alle kun er til låns.

♥ Beholde mit gode humør og helbred hele livet.
Mit gode humør skaber hele min identitet og mit helbred sørger for at jeg kan gå vejen. Der er endnu mere jeg vil nå, og derfor skal jeg have et godt helbred.

KLIK på billedet

Click here to subscribe

RaffCoaching, alicia, raff, coach, coaching, 1:1,