Forbedringer af sko

INDDELING OG GRUPPERING AF MINE LIVSMÅL

FORBEDRINGER

Uddybende forklaring...

Jeg har som nævnt i et tidligere indlæg her, sat mig 20 livsmål. Om hvordan jeg elsker at sætte mål. Mit sind kan godt lide at have noget at arbejde hen i mod. En Livsmåls liste har jeg dog aldrig skrevet.

Det syntes jeg kunne være sjovt. Den var ikke grupperet i sidste indlæg men det er den nu:

RaffCoaching - Kærlighed - Helbred - Forbedringer

I dag vil jeg uddybe min gruppering om forbedringer

Forbedringer:  KLIK HER og modtag 54 ideer til dine livsmål

  • Ud og se verdenen hvert år, gerne mere end jeg gør nu.
  • Læse 10 sider i en bog om dagen = 70 sider pr. uger er næste = 1 bog om ugen.
  • Få en lille, men solid venindekreds.
  • Hækle eller strikke mere da jeg bliver dejlig afstresset af det.
  • Få endnu mere selv indsigt.
  • Altid klæde mig som en kvinde med god stil.

Forbedringer uddybes endnu mere

 

♥ Ud og se verdenen hvert år, gerne mere end jeg gør nu.
Rejse er at leve sagde H.C. Andersen, og det tror jeg på. Her får jeg sat mit gode liv i perspektiv og jeg lærer noget mere om mig selv, samtidig får jeg muligheden for at være sammen med GULDET = min familie.

♥ Læse 10 sider i en bog om dagen = 70 sider pr. uger er næste = 1 bog om ugen.
Det er en måde jeg har mulighed for at læse 52 bøger om året, uden at lide overlast.

♥ Få en lille, men solid venindekreds.
Noget som jeg har arbejdet bevist på de sidste 5 år og jeg er tæt på. Det giver mig tryghed og glæde at have nogle at dele med.

♥ Hækle eller strikke mere da jeg bliver dejlig afstresset af det.
Det er fascinerende at få et produkt ud af sit arbejde.

♥ Få endnu mere selv indsigt.
Ved hjælp at kursus, bøger og andre mennesker.

♥ Altid klæde mig som en kvinde med god stil.
Jeg er startet min ungdom i Kansas arbejdstøj og sikkerhedssko. Da jeg var i lære som Værktøjsmager og har arbejdet i 15 år i den branche, så mine færdigheder på dette område er ikke altid helt skarpe. Det kan godt være meget sjovt og farverigt at være i min garderobe. Lær mig bedre at kende her

Jeg har nu vist dig min liste, sener vil jeg vise dig min plan for mine Livsmål. Som er delt op i mål 10-årige, 5-årige, 2-årige, 1-årige og 1-måneders mål perioder.

HUSK

♥ ET MÅL UDEN EN PLAN ER BLOT ET ØNSKE ♥

KLIK på billedet

Click here to subscribe

Glad i låget