Arbejde Ballon

Tænk over dine livsmål

Nu har jeg vist dig mine Livsmål, nu er det din tur til at arbejde..

Arbejde med den største opfordring!!

Arbejde med din livsmåls er sjovt og super relevant for din prioritering i hverdagen. Derfor opfordrer jeg dig til at prøve det allerede i dag. Herunder skriver jeg en lille vejledning til at komme i gang, men det er dig som skal gøre arbejdet.

Det vigtigste er at skrive det ned (denne øvelse skal ikke forgå oppe i dit hoved).

Der er aldrig et godt tidspunkt til at sætte sig ned og tænke over, hvad du ønsker at opnå i livet. Vi har et travlt liv, og selv når vi ikke har travlt, kan vi føle mere for at sidde foran fjernsynet eller tjekke vores feeds end at tænke på resten af vores liv. Det er alligevel det du skal i gang med NU.

Hvis du endnu ikke har gjort det, så gør det i dag. Det tager imellem 10 og 20 minutter, så er du i gang og det kan gøre hele forskellen i DIN verden.

Det er ikke så svært. Du har formodentlig allerede en god idé om, hvad du vil gøre, men du har måske ikke skrevet det ned. Eller måske har du gjort denne øvelse før, men du har ikke opdateret dine mål længe. Nu er det tid til at gøre det.

Se mere på Facebook

KLIK på billedet...

Click here to subscribe

Arbejde med din mulighed

Har du lyst til at komme endnu længer med dig selv, så book 30 min. GRATIS session via Skype i dag

Arbejde dig igennem planen HER

Hvordan man starter du?
For det første skal du tænke over, hvad du gerne vil have at folk siger om dig på din begravelse. Forestil dig at du er ved slutningen af dit liv og ser tilbage. Hvad vil du gerne have opnået? Hvilken slags person ville du gerne have været? Begynd at leve dit liv, så du i sidste ende vil komme til dette punkt.

Skriv det ned på papir eller i din computer.
Nu hvor du har tænkt over det, skriver du nogle ideer til livsmål, du gerne vil opnå, før du dør. Det kan strække sig over mange områder, men her er et par til at starte med: fagligt, uddannelse, familie, åndeliget, rejser, fritid, hobbyer, samfund, velgørenhed. Du kan sikkert tænke på mere, og du behøver ikke at have mål i alle disse områder. Du skal bare have nogle emner for at komme i gang.

Præciser din liste, eller udvid den.
Efter din indledende brainstorm, kan du trimme den ned. Men du kan også vælge at udvide – nogle gange er det sjovt, og værd, at drømme stort.

KLIK HER og modtag 54 ideer til dine livsmål

Planen for de næste mange år.
Bryd det ned. Hvad skal du opnå inden for de næste 10 år for hver af disse mål? Hvad med fem år? Hvad med to år? Et år? Denne måned? Når du har planlagt hvert mål for 10-årige, 5-årige, 2-årige, 1-årige og 1-måneders perioder, har du fået dig en solid plan.

 

Arbejde - kom i gang!

Jeg kan godt lide at tage mit månedlige mål, og lave en to-do liste for denne uge. Hvad kan jeg gøre i dag for at nå mine mål? Og hvis jeg kan få gjort én ting, har jeg taget et skridt i den rigtige retning for at realisere mine drømme!

Tag et skridt i din retning af dine drømme i dag, ved at skrive dem ned, og lave en plan. Derefter tager du et punkt og gør noget med det punkt LIGE NU.

Det er lige meget hvor mange punkter du har på din liste. Jeg startede med 20, men min liste bliver ved med at vokse, det er super sjovt. Det er noget som sprudler og vil ud.

F.eks. er der et masse specifikke steder jeg vil nå at se: Den Kinesiske mur, Yellovstone og Det skæve tårn i Piza

  • Jeg vil gerne gå Caminoen i Spanien
  • Følgende lande vil jeg gerne besøg: Australien, Kina, Mexico, Grønland og flere
  • Løbe ½ maraton, trail løb i udlandet, gerne med bjerge

Husk

♥ ET MÅL UDEN EN PLAN ER BLOT ET ØNSKE ♥