coaching, #Gave, gave, fødselsdag

Er coaching noget for dig? Få 20 min gratis session

Inden for de sidste godt 20 år, er coaching blevet mere og mere udbredt. For mange virker det stadig som et modefænomen. Men noget må det kunne, siden så mange personer og virksomheder har taget det til sig. I dag gør rigtig mange aktivt brug af coaching i hverdagen.

For nogle år siden anså jeg selv coaching, som værende det her amerikanske begreb, der dækkede over at hoppe på glasskår eller gå på glødende kul, hvilket ikke var noget jeg fandt særlig relevant. Siden hen har jeg fundet ud af at coaching er meget mere end det…

Men hvad er coaching så?
Coaching er en professionel samtale, som sætter fokus på dig og dine mål eller udfordringer. Igennem samtale og øvelser opnår du større bevidsthed om dig selv, dine valg og fravalg. En bevidsthed der gør dig i stand til at yde selvledelse og tage ansvar.

At gå til coach er ikke at sidestille med at gå til psykolog. Coaching er for raske mennesker, som har brug for sparring, støtte og konstruktive udfordringer, som kan bringe dem videre mod det liv de ønsker sig.

RaffCoaching tager udgangspunkt i dig, dit liv og dine ønsker. Emnerne varierer bredt, fra meget konkrete ønsker om vægttab eller rygestop, til mere komplekse og uklare temaer samt støtte til selvledelse og lederudvikling. Personlig coaching kan handle om alt fra personlig udvikling, til økonomi, karriere, helbred, trivsel og meget mere.

Er du i tvivl om coaching er noget for dig? Så kontakt mig allerede i dag og få 20 min gratis session via telefon eller Skype, hvor du får en forsmag på hvad coaching kan gøre for netop dig og vi kan se om kemien mellem os er den rigtige.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Kærlig hilsen og på gensyn
Alicia

coaching, #Gave, gave, fødselsdag
RaffCoaching, alicia, raff, coach, coaching, 1:1,

Vil du gerne læs mere?

Vil du gerne læse og lære mere om dig selv?

Få mine 10 spændende muligheder til større glæde i DIT liv. Du skriver dig samtidig op på mit nyhedsbrev, hvor du vil modtage mails om, hvordan din hverdag bliver sjovere og nemmere.

 

>>>Den skal være min - NU<<<