Den korte version af min historie..

Det virker lidt sjovt at skrive om sig selv.

Kvinde i et mandefag..

Som ung tog jeg en anderledes beslutning. Jeg valgte at gå i lære som værktøjsmager med speciale i formfremstilling inden for jern og metal. Jeg var den eneste pige på årgangen, måske i hele landet! (Du er også velkommen til at læse mere i denne blog)

Derefter arbejdede jeg i nogle år i forskellige små smedevirksomheder midt på Sjælland som maskinarbejder, og senere værkfører. Det har givet mig “meget hår på brystet”. Men også en meget, meget stor forståelse af at være anderledes, og nu  Dette er en viden, jeg bruger hver dag.

Derefter arbejdede jeg i nogle år i forskellige små smedevirksomheder på Sjælland som maskinarbejder, og senere værkfører. Det har givet mig “meget hår på brystet”. men også en meget, meget stor forståelse af at være anderledes. Det blev til 20 år inden for jern og metal hvor af mere end 10 år var som værkfører. Det er mega spændende og udfordrende, samt meget maskulint.

Jeg tror selv, at det at være anderledes, kombineret med mine forældre og Det Danske Spejderkorps, har dannet rammen om det meste af mit menneskesyn. Som mennesker har vi ret til at være os selv, så længe vi også har respekt for andre og deres måde at anskue verden på.

Jeg blev gravid og hele min verden ændrede sig TOTALT…

Jeg blev langt om længe gravid, og først kom vores tvillinger, Alberte & Andrea, og senere fulgte Sebastian, så vi nu har tre dejlige børn. De har ændret hele min måde at prioritere på.

Hvor jeg før bare ville være den bedste, den stærkeste, og den, der ved mest, har jeg nu fået kontakt til en helt ny side af mig selv: mine følelser! Dem har jeg ikke rigtig brugt tid på i mit gamle liv, hvor alt bare skulle måles, vejes og leveres til tiden.

Mine børn fik mig til at stoppe lidt op. Jeg ville gerne være mor med stort M, så jeg kunne være nærværende. Jeg blev en ”boller og lagkage”-mor, som jeg kalder det. Det gjorde, at jeg kunne være sammen med min familie så meget som muligt.

Jeg havde overskud til at hygge og have det sjovt.

Min første virksomhed

Jeg var så priviligeret at være på ”barsel” i fem år, hvorefter jeg startede min første virksomhed med det primære formål at have mulighed for at være hjemme hos mine dejlige børn og min fantastiske mand. Her solgte jeg telefoniløsninger til private og erhverv. Dette gav mig bare ingen udfordringer, så efter nogle år blev jeg meget rastløs og begyndte at se mig om efter andre muligheder

Jeg var ”Klar til forandring”

Jeg ville egentlig gerne tilbage til mit gamle erhverv, og det lykkedes også at få tilbudt nogle spændende jobs, men der var alt for mange rejsedage eller arbejdstimer, så jeg takkede nej.

Hvad så nu? – Jeg ved det ikke!!!

Som i mange andres liv ændrer tingene og målet sig hele tiden. Mine børn er nu store og har ikke længere samme behov for at have mor derhjemme.

Jeg er igen “klar til forandring”.

Alicias bliver coach.

Jeg tager en helt ny uddannelse som NLP Coach Practitioner i NLP Huset. Senere tager jeg også en Master i NLP samt flere andre små uddannelser.

Dette har medført, at jeg nu i langt højere grad sætter pris på det hele menneske, og at jeg tør vise mig selv frem.
Jeg ønsker at uddanne mig meget mere indenfor dette felt.
Jeg er stolt af at sige, at jeg er klar til at vise hele mit jeg frem til alle mine kunder, følgere, venner og familie.

Jeg har implementeret følgende sætninger i mit liv.

 

Jeg bruger dem hver dag og hele tiden, de er min tilgang til dig og mig og hele verdenen:

 • Lige meget hvad du vælger, skal du vide, at jeg tror på dig
 • Vi oplever ikke verden, som den er – vi oplever en model af verdenen
 • Det er mig, som styrer mit sind og dermed mine resultater

Kommentarer fra mine kunder.

Jeg har spurgt mine kunder, hvad de synes om mig, og hvad der er værd at vide om mig.

De har svaret, at jeg er god til at:

 • Lytte og anerkende
 • Til at gøre en forskel
 • Være anderledes
 • Kæmper for de svage
 • Altid være glad og give glæde
 • Lede – og står forrest
 • Byde forandringer velkommen
 • Være en god motivator