Kender du det er?

- Alt for mange dage, føles som om de bare skal overstås.

- Du ved der må være mere i livet end det her, men har svært ved at finde energien til det.

- Alt for tit møder du en af de her følelser: tomhed, træthed, ked af det, frustreret, ondt i maven, det hele er gråt, ikke noget at glæde sig over.

- Du mangler overskud, overblik og struktur.

Kender du det er?

 - Du føler dig ovenpå og fyldt med overskud. HVER DAG

 - Du er glad, har energi og kan se de gode ting i livet

 - Du altid ved, hvordan du optanke nye ressourcer

 - Dine drømme bliver til virkelighed

Det er mange måder at forbedre din power på.
- Du får min måde - den der virker..

 

Du får blandt andet ...

 

Forklaringen på den overordnede psykologi på hver live-undervisning. Hvorfor er det vigtigt at have styr på disse ting hos dig selv, og hvordan du bliver bedre til at finde din indre POWERKVINDE.

 

En fuld, kommenteret gennemgang af hver handouts ( -også kaldt et arbejdshæfte) Det er Super Flyers med is for dig som ikke gider det p.s mere – samt totalt igangsættende inspiration for dig, der blot mangler mål og retning til 2019.

 

Hudløs ærlig og nærværende coach. Du vil se en stærk, powerkvinde in aktion men også sårbar og menneskelig.

 

Learning by doing: Den pædagogiske måde at give dig alt min viden. Du kommer til at mærke det i hele kroppen samt i dit hjerte.

 

Fuck-ups, du skal undgå: De mest oplagte fælder, du kan falde i, når du bruger de forskellige model (og hvordan du undgår dem, selvfølgelig).

 

Mit bud på "Powerkvinden 2019": Sådan skal du gøre for at blive din bedste/stærkeste og gladeste  version af DIG.

Så se her:

Et live-kursus fordelt over 30 dage, direkte fra mit personlige maskinrum til dit!
Du får 5 x live-undervisning i en lukket facebook gruppe, eller du kan se dem lige når du har tid.
Handouts til alle live-undervisning. Lige til at bruge i dit eget liv.
Alle 30 dage vil jeg være aktiv i vores gruppe og guide og kærligt men ærligt skubbe dig videre:

Disse 5 live-undervisninger som har hjulpet r*ven ud af bukserne på mange kvinder hos mig, nu har jeg samlet dem til dig.

Og ikke bare det: Du får støtte og hjælp hele vejen igennem i alle 30 dage. Jeg vil være (næsten) lige ved siden af dig. Fra i morgen (eller lige om lidt) går du stille og roligt igang med forberedelserne (dem får du på mail). Mandag den 28. januar er hele holdet samlet også starter toget.

Alt det for 190 kroner pr. live-undervisning + handouts ( -også kaldt et arbejdshæfte) + støtte og hjælp hele vejen.

Sorry to say. Er det forkert at antage at det du har gjort end til videre ikke har virket. Det er i dag du skal tage dig selv alvorligt og gøre og tør gør noget NYT - NU

#1. Live-undervisning

På rolig og sikker vis hjælper jeg dig igennem opgaverne. Så du "ser dit liv på en ny og visuel måde" 

Det er dig som skal gøre arbejdet. Jeg støtter og spørger til dig undervejs.

Rigtig mange kvinder har været igennem det du nu skal prøve de sidste par år, de er enige om at det giver et godt overblik og hverdagen bliver nemmere at overskue, og deres feedback er overvældende positiv. "se dit liv på en ny og visuel måde" er perfekt til dage, hvor du trænger til at finde indre ro og oversig (sådan har vi det alle med mellemrum ...).

Lær her, hvordan du får et overskuelig oversigt over dit liv og din hverdag.

#2. Live-undervisning

Det er her du finder ud af om din store livs drøm være dit mål eller forblive bare en drøm. Det er bestem ikke forbut at drømme, det er nu du finder ud af forskellen mellem din drøm og dit mål.

F.eks. Du drømmer om et problemfrit liv på en badestrand med dejlig blåt koral hav at svømme i uden børn og partner. Muligheden for at spise lige det du bestiller og aldrig tage 1 gram på. Du vil her få styr på hvad der er drøm og hvad der virkelig gør dig glad og fuld af POWER.

Trin-for-trin fører jeg dig igennem, hvordan du elegant og overbevisende forvandler et 'nahr, måske' til at blive et 'ja tak'. Opdag via disse model alle de kreative muligheder, der ligger gemt i dig. Også dem, du muligvis end ikke har opdaget endnu.

#3. Live-undervisning

Du lærer det greb, der viser din omverden, at du er på den rigtige vej. Du ved nu hvordan du gør en forskel for dig selv, hvad der giver dig massere af POWER, hvordan du raffineret og kommere videre og holder fast på dig selv. Får du styr på NU.

Lær, hvordan du kan bruge du dine egne ressourcer til at blive den POWERKVINDE du ved er der men har sovet i noget tid. Og opdag hvor effektivt fællesskabet i virkeligheden er her!

#4. Live-undervisning

Fuld af pointer til dig, der synes, det kan være svært at finde din POWERKVINDE frem - her kommer det af sig selv. På denne live-undervining arbejder du med alle dine skjulte talenter (eller ressourcer som jeg kalder det). Disse øvelser er uovertruffen til at aktivere de af dine følelser som du skal bruge for bliver stærkere, sikre og powerful uden nogensinde at skulle løbe en hel maraton og tabe 17 kg – nu er du på rette vej.

Plus alt den støtte og hjælp du kan finde i den lukkede Facebook gruppen og Alicia Raff i 30 dage.

#5. Live-undervisning

Den bedste følelse for langt de fleste personer er følelsen af at komme i mål og fundet hjem til sine egne værdier.

Nu ved du hvordan du gør og hvordan det føleles at være en POWERKVINDE. 

Vi er alle fantastiske kvinder som tager fejl og falder tilbage, i gamle indgroet vaner.

Nu tager du fat på et nyt kapitel hvor du acceptere dine fejl og mangler og vokser og bliver stærkere sammen med dem og dine smukke tanker, drømme, ønsker og mål.

Lær også, hvordan du bruger visualisering-teknikken til at fremme og effektivisering af dine mål og ønsker.

Plus: Hvorfor du aldrig må lyve (over for dig selv) og altid skal undgå at være negativ.

Det er et livekursus - du kan være med når det passer dig.
Det er over 5 timers træning. Lige til at bruge i din dagligdag ...

 

3 forskellige måder ...

1. En livevideo-version, hvor jeg gennemgår min bedste værktøjer og modeller direkte på skærmen sammen med dig.

2. En ren audio-version af samme modul til dig, der gerne vil gå, løbe, køre eller cykle (eller bare hvile øjnene) imens.

3. Et handout (arbejdshæfte) lige til at printe ud i en pdf-version af selve opgaverne, hvis du vil printe og tage noter direkte på den.

Jeg har gjort det så nemt som muligt for dig: Alt, hvad du skal vide for at komme i gang blive sendt til dig via din e-mail. Her vil du også modtage en overordnet plan for hele forløbet.

Et par dage inde hver live-undervisning får du en invitation med sted (den lukkede facebook gruppe) og tid. Samt det handout (arbejdshæfte) du kan printe ud og bruge under og efter live-undervisningen.

Efter hver undervisning sender jeg optagelsen til dig via e-mail, nu kan du spole og se den lige så mange gange du har brug for.

Uanset hvor i verden, du sidder, og hvad klokken er der, er ‘skolen’ åben: Du modtager det hele via e-mail til din computer. Her er de dine til evigt eje, og du kan bruge dem på din iPad, iPod, smartphone eller andet bærbart isenkram – igen og igen.

Online-kurser er den ultimative frihed til at lære nye værktøjer ‘on the go’ – når du kører fra sted til sted, på løbeturen, på ferien, på arbejdet . Du skal bare have adgang til en computer og være i stand til at bruge den.

(som du kan bruge til at sætte ild til din grå og sure hverdag) er …

kr. 1.450,00 incl. moms